Juridisch advies op maat over aandelenoverdracht

Aandelenoverdracht van uw bedrijf

Wilt u de aandelen van uw BV of NV overdragen aan iemand anders? Dan is daarvoor in de meeste gevallen een notariële akte nodig. Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg staat u hierin graag bij met een advies op maat en een solide notariële dienstverlening.

In de akte van levering aandelen, zoals deze akte officieel heet, moeten verschillende zaken worden vermeld. Worden de aandelen verkocht, geschonken of geruild en hoe vindt de betaling plaats? Om hoeveel aandelen gaat het en om wat voor soort aandelen? Wanneer vindt de overdracht plaats, en wijzigt de directie? Dit legt u allemaal vast in deze akte. Wanneer de transactie is voltooid, moet er nog één stap worden gezet: de aandelen moeten met hun nieuwe eigenaar worden bijgeschreven in het aandeelhoudersregister. Ook dat kan Hoekstra & Partners Notarissen voor u doen.

Aandelenoverdracht
bij de notaris

Ook voor de aandelenoverdracht van uw bedrijf kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.