Goed advies is het juiste fundament

Alles voor huis en
hypotheek goed geregeld

Een woning kopen of verkopen doet u niet elke dag. Maar alles rondom de grootste aankoop in uw leven moet wél goed geregeld zijn. Vertrouw op de experts van Hoekstra & Partners. Niet alleen wanneer u een huis koopt, maar ook als u een pand splitst in appartementen of na uw scheiding uw woning moet verdelen.

  • Koopcontract

  • Leveringsakte woning

  • Hypotheekakte

  • Hypotheek oversluiten

  • Hypotheek royeren

  • Splitsing in appartementen

  • Verdeling van uw huis na scheiding

Notarisdienstverlening is altijd maatwerk. Zeker wanneer het gaat om complexe situaties als de verdeling van een woonhuis na een scheiding. Goed juridisch advies is daarbij onmisbaar. Dat geldt ook wanneer u een gebouw wilt splitsen in appartementsrechten – en dus ook een VVE gaat oprichten. Hoekstra & Partners heeft de expertise in huis om ervoor te zorgen dat alles juridisch perfect geregeld wordt. Hierover vertellen we u graag tijdens een eerste kennismaking.

Wat klanten van ons vinden
Klanten aan het woord

Duidelijk advies en handige tips gekregen bij het doornemen van het koopcontract samen met een specialist van Hoekstra & Partners Notarissen

Menno van Bleek
Wat klanten van ons vinden
Klanten aan het woord

Het plan voor de splitsing in appartementen doorgenomen met Hoekstra en dit tot op de puntjes uitgewerkt en uitgevoerd. Bedankt voor jullie aandeel in dit grote project!

Harmen van Kasberg

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Inge Mulleman- van den Biggelaar

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Stephanie Franken

Medewerker onroerend goedpraktijk

Marvin la Rose

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Eefje Wijdemans

Medewerker onroerend goedpraktijk

Edith van der Zee

Behandelaar onroerend goedpraktijk

BIJ U IN DE BUURT

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.