Goed advies op basis van vertrouwen

Alles voor trouwen en
samenwonen
goed geregeld

Samen met uw partner ziet u een stralende toekomst voor zich. Meestal verloopt dat ook zo. Maar de realiteit is wel dat één op de drie huwelijken strandt. Alles rondom huwelijkse voorwaarden, een samenlevingscontract of juist een echtscheiding moet daarom met de grootste zorg geregeld worden. Vertrouw op de experts van Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg. Niet alleen wanneer u in het huwelijksbootje stapt of gaat samenwonen, maar juist ook als u alles goed wilt afhandelen na het beëindigen van uw relatie.

  • Huwelijkse voorwaarden

  • Gemeenschap van goederen

  • Partnerschapsvoorwaarden

  • Samenlevingscontract

  • Echtscheiding

  • Ontbinding geregistreerd partnerschap

  • Ontbinding samenlevingscontract

Wanneer u gaat samenwonen of trouwen, is het verstandig om alvast vooruit te kijken naar de toekomst. Door nu goede afspraken te maken, voorkomt u later problemen wanneer u onverhoopt uit elkaar gaat. Zo beschermt u elkaar tegen onaangename verrassingen. Hoekstra & Partners vertelt u graag alles over het opstellen van een samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden.

Een echtscheiding vergt altijd maatwerk. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn of wanneer u een gezamenlijke woning heeft. Goed juridisch advies is daarbij onmisbaar. Hoekstra & Partners heeft de expertise in huis om ervoor te zorgen dat uw echtscheiding juridisch goed geregeld wordt. Hierover vertellen we u graag tijdens een eerste kennismaking.

Wat klanten van ons vinden
Klanten aan het woord

Bij het sluiten van een huwelijk komt veel kijken, wij zijn uitstekend op weg geholpen!

Sanne en Jeroen de Oude
Wat klanten van ons vinden
Klanten aan het woord

Dankzij de duidelijk beschreven afspraken kan ik mijn kleine man volgens afspraak na onze echtscheiding blijven zien!

Harm Wiersma
Wat klanten van ons vinden
Klanten aan het woord

Samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap deze termen kwamen voor voorbij bij de zoektocht naar ons droomhuis. Met duidelijke uitleg hebben wij de beste keuze voor onze situatie kunnen maken.

Maartje en Kasper

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Marjolein Kuijpers

Behandelaar familiepraktijk

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.