Zekerheid voor uw VOF

Vennootschapscontract
bij de notaris

Bij het oprichten van een vennootschap onder firma (VOF) is het niet verplicht om een notariële akte op te laten stellen: een inschrijving in het Handelsregister van de KvK is voldoende. Toch is het raadzaam om het één en ander vast te laten leggen bij de notaris in een vennootschapscontract. Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg heeft jarenlange ervaring in ondernemingsrecht en helpt u graag met juridisch advies op maat.

In het vennootschapscontract stellen u en uw mede-vennoot (of vennoten) afspraken op schrift over wie welke bevoegdheden heeft, wat elke vennoot inbrengt qua goederen, geld of arbeid én hoe de winst verdeeld gaat worden. Door dit bij de start van de VOF goed vast te leggen, heeft u altijd zekerheid over de gemaakte afspraken.

VOF-contract opstellen
bij de notaris

Ook wanneer het gaat om het opstellen van een VOF-contract kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.