Uw stichting oprichten bij de notaris

Een stichting oprichten

Wilt u een stichting oprichten? Dan is het heel belangrijk dat u daarbij goed advies krijgt. Zeker als uw stichting een ideëel doel heeft, wilt u dat de oprichting ervan op een solide en goede manier gebeurt. Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg is daarvoor de aangewezen partner voor een advies op maat.

De notaris kan u helpen bij het opstellen van de oprichtingsakte van uw stichting, met daarin ook de statuten. Daarin legt u onder meer de naam en het doel van de stichting vast, welke bestuurders er zijn, hoe zij worden benoemd en ontslagen én wat er gebeurt met eventuele winst of overschotten. Een stichting mag in principe namelijk winst maken, maar die moet wel worden gebruikt voor sociale of ideële doelen. Onze notaris kan u hierbij adviseren.

Stichting oprichten
bij de notaris

Ook voor het oprichten van een stichting kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.