Juridisch advies op maat

Verdeling van uw
huis na scheiding

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis voor beide partners. Eén van de belangrijkste vragen is vaak: wat gebeurt er met de echtelijke woning? Onze ervaren notarissen staan u hierbij graag terzijde met notariële dienstverlening en juridisch advies op maat.

Als één van beide partners eigenaar is van de woning, moet de andere partner de woning verlaten (tenzij u in het echtscheidingsconvenant iets anders afspreekt). Maar in de meeste gevallen zijn beide partners samen eigenaar van de woning. Wanneer één van de partners in de woning wil blijven wonen en de ander wil uitkopen, moet dit bij de notaris worden vastgelegd in een akte van verdeling.

Akte van verdeling
bij de notaris

Ook de akte van verdeling van de woning na uw echtscheiding kunnen we voor u verzorgen. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Inge Mulleman- van den Biggelaar

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Stephanie Franken

Medewerker onroerend goedpraktijk

Marvin la Rose

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Eefje Wijdemans

Medewerker onroerend goedpraktijk

Edith van der Zee

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.