Over Hoekstra & Partners Notarissen

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen, die ieder hun eigen vestigingsplaats, prijsbeleid en personeelsbeleid vormen. Omdat de specialismen over de diverse vestigingen zijn verdeeld kunnen we iedereen in heel Nederland voorzien van notariële dienstverlening op maat. Op dit moment heeft Hoekstra & Partners vestigingen in Sint Nicolaasga, Leeuwarden, Groningen, Zwolle, Utrecht en sinds 2018 ook in Tilburg.

Hoekstra & Partners Tilburg

De Tilburgse vestiging is in 2018 geopend door Yntze Hoekstra. Wat begon met drie medewerkers is, zeker sinds de benoeming van Harold Jansen tot notaris in mei 2020, uitgegroeid naar een team van dertien enthousiaste mensen die elke dag weer klaarstaan voor iedereen met een notariële vraag. Hoekstra & Partners notarissen Tilburg is gevestigd in een modern kantoorgebouw op industrieterrein Het Laar, aan de Charles Stulemeijerweg 15 te Tilburg.

Onze werkwijze

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied. Indien nodig ook ’s avonds of in het weekend. Is de benodigde expertise niet aanwezig in Tilburg? Dan is er op één van onze andere vestigingen altijd iemand die wél de kennis in huis heeft om uw vraag te beantwoorden.

DUIDELIJKHEID VOORAF
Onze tarieven zijn niet alleen scherp, maar ook ‘alles-inclusief’. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, krijgt u deze snel. En spreken we een tarief met u af? Dan weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze kernwaarden

Bij Hoekstra & Partners Notarissen is alles wat we doen, gebaseerd op onze vier kernwaarden.

VERTROUWEN
U kunt ervan op aan dat onze notarissen zich zowel binnen het werk als daarbuiten zodanig gedragen dat het vertrouwen in het notariaat niet wordt geschaad.

ONPARTIJDIG
Wij zijn onpartijdig en behandelen iedere partij die bij een akte is betrokken, gelijk. Iedere betrokkene krijgt dus ook dezelfde informatie. Zo proberen we conflicten in de toekomst te voorkomen. Wél kunnen we voor u als partij-adviseur optreden. In zo’n geval stellen we uiteraard de wederpartij op de hoogte, zodat ook deze zich kan laten bijstaan door een notaris, adviseur of advocaat.

ONAFHANKELIJK
Wij werken onafhankelijk en transparant. Ons kantoor is geen onderdeel van een samenwerkingsverband met advocaten, belastingadviseurs of andere adviseurs. We werken dus volledig zelfstandig en maken onze eigen afwegingen.

PERSOONLIJK EN KWALITEIT
Iedere klant krijgt onze persoonlijke aandacht. We luisteren oprecht naar wat u bezighoudt. We verplaatsen ons in uw situatie en proberen zo de best mogelijke oplossing voor u te bedenken. Bovendien maken we ingewikkelde zaken graag eenvoudig. We gebruiken geen moeilijke taal. Want u moet snappen waar u uw handtekening onder zet. Gewoon, simpel, duidelijk en goed. Dat past bij ons!

Maak kennis met de specialisten

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

 • Harold Jansen

  Notaris

 • Marjolein Damen - van der Graaf

  kandidaat-notaris

 • Inge Mulleman- van den Biggelaar

  Behandelaar onroerend goedpraktijk

 • Marjolein Kuijpers

  Behandelaar familiepraktijk

 • Patricia Flipse - van Oort

  Secretaresse

 • Stephanie Franken

  Medewerker onroerend goedpraktijk

 • Marvin la Rose

  Behandelaar onroerend goedpraktijk

 • Kirsten Nouws

  Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

 • Dwight Boerenstam

  Interim kandidaat-notaris

 • Eefje Wijdemans

  Medewerker onroerend goedpraktijk

 • Edith van der Zee

  Behandelaar onroerend goedpraktijk

 • Betty Paijmans - van Beurden

  Secretaresse

Altijd een Hoekstra & Partners in de buurt

Alle Vestigingen