Advies en diensten voor familiebedrijven

Alles goed geregeld voor
uw familiebedrijf

Of u nu zelf een onderneming bent begonnen, of het bedrijf heeft overgenomen dat al generaties lang van ouder op kind wordt doorgegeven: een familiebedrijf is een bijzonder en kostbaar bezit, waarbij naast ratio ook veel emotie komt kijken. Daarom is het belangrijk om bij beslissingen zoals bedrijfsopvolging of het oprichten van een stichting administratiekantoor te kiezen voor deskundig juridisch advies en notariële dienstverlening op maat. Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg staat u met raad en daad terzijde.

Notarisdiensten voor familiebedrijven

Bij het nemen van zakelijke beslissingen spelen binnen familiebedrijven vaak niet alleen zakelijke belangen, maar ook emoties een rol. Het kan dan prettig of zelfs noodzakelijk zijn om een onafhankelijk advies van een relatieve buitenstaander, zoals een notaris, in te winnen. Want hoewel Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg langjarige relaties opbouwt met haar klanten, combineren we kennis over uw bedrijf met de afstand die nodig is om de juiste beslissingen te nemen.

Meer over

Familiebedrijf
en de notaris

Ook familiebedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.