De notaris helpt bij een goede overdracht

Bedrijfsopvolging binnen
uw familiebedrijf

Staat de volgende generatie te trappelen om uw familiebedrijf over te nemen? En bent u er klaar voor om een stapje terug te zetten? Kies dan voor juridisch advies en notariële dienstverlening van Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor de toekomst.

Wanneer u uw familiebedrijf wilt overdragen aan de volgende generatie, is het belangrijk om daarbij alle mogelijke opties goed door te nemen en de voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen. Hoe worden de aandelen verdeeld onder de (klein)kinderen? Wie wordt waarvoor verantwoordelijk? En blijft de rechtsvorm hetzelfde? Allemaal zaken waarbij de notaris u kan adviseren. Belangrijk, want bij bedrijfsopvolging van een familiebedrijf komt veel emotie kijken. Dan is het goed om te kiezen voor een externe adviseur die zich weliswaar in uw situatie verplaatst, maar vanuit juridisch oogpunt adviseert over de opties die u heeft. Vertrouw daarbij op Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg.

Bedrijfsopvolging
bij de notaris

Ook voor de bedrijfsopvolging van uw familiebedrijf kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Inge Mulleman- van den Biggelaar

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Marjolein Kuijpers

Behandelaar familiepraktijk

Stephanie Franken

Medewerker onroerend goedpraktijk

Marvin la Rose

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Babette Mulders

Secretaresse

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Jolanda Swaans

Secretaresse

Marijke van Dijk

Administratief medewerker

Dwight Boerenstam

Interim kandidaat-notaris

Eefje Wijdemans

Medewerker onroerend goedpraktijk

Edith van der Zee

Behandelaar onroerend goedpraktijk

Joyce Colleye

Secretaresse

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.