Statuten wijzigen bij de notaris

Het wijzigen van statuten

Wilt u de statuten van uw vereniging, stichting, NV of BV wijzigen? Bijvoorbeeld omdat u de naam wilt veranderen, er bijzondere aandelen worden uitgegeven of er een Raad van Commissarissen wordt ingesteld? Daarvoor kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg terecht. Als u hiervoor toestemming heeft gekregen van uw bestuur, algemene ledenvergadering of algemene vergadering van aandeelhouders, is het wijzigen van de statuten te regelen door onze notaris.

Op het moment dat uw BV, NV, vereniging of stichting werd opgericht, zijn er statuten opgesteld. Daarin staat ook vermeld op welke manier deze gewijzigd kunnen worden. Wat de wijziging ook inhoudt: de KvK moet op de hoogte gebracht worden van de veranderingen. Hoekstra & Partners Notarissen helpt u bij het wijzigen van de statuten, de inschrijving bij de KvK en denken graag met u mee over de inhoudelijke wijzigingen.

Statuten wijzigen
bij de notaris

Ook voor het wijzigen van de statuten van uw BV, NV, stichting of vereniging kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.