Kies voor advies op maat

Het oprichten van een
BV
bij de notaris

Door uw onderneming op te richten als een besloten vennootschap (BV) zorgt u ervoor dat u niet persoonlijk aansprakelijk bent voor eventuele schulden, maar de BV. U kunt alleen een BV oprichten, maar ook samen met anderen. Hoekstra & Partners Notarissen in Tilburg kan u helpen bij het oprichten van uw BV dankzij jarenlange expertise in het ondernemingsrecht.

Aandelen en
statuten BV

Bij de oprichting van uw BV worden aandelen uitgegeven aan u als oprichter, maar eventueel ook aan andere aandeelhouders die geld of goederen inbrengen. Wanneer u een BV opricht bent u verplicht een oprichtingsakte met daarin de statuten op te laten stellen bij de notaris. Daarin legt u vast wat het doel van de BV is, wat het nominale bedrag van de aandelen is, hoe de bestuurders en commissarissen benoemd en ontslagen worden én welke bevoegdheden zij hebben. Ook de regels voor de overdracht van de aandelen worden in de statuten vastgelegd.

BV oprichten
bij de notaris

Ook wanneer het gaat om het oprichten van een BV kunt u bij Hoekstra & Partners Notarissen terecht. Zo weet u zeker dat alles juridisch perfect geregeld is.

DE KRACHT ACHTER HOEKSTRA & PARTNERS NOTARISSEN

Maak kennis met de specialisten

Harold Jansen

Notaris

Kirsten Nouws

Behandelaar familie- en ondernemingsrechtpraktijk

Uw notarieel adviseur
in Tilburg

Hoekstra & Partners Notarissen is een samenwerkingsverband van notarissen verspreid op 6 locaties in Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Hoekstra & Partners terecht voor notariële dienstverlening op ieder denkbaar gebied.